Σασμός: Απόψε η μεγαλύτερη αποκάλυψη - Αναβρασμός στο χωριό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 16:51 Σασμός: Απόψε η μεγαλύτερη αποκάλυψη - Αναβρασμός στο χωριό

Τεράστιες ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο της σειράς "Σασμός"'. Αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκλονίζει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο "Σασμός", που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε πολλές εξελίξεις, με τους ήρωες της σειράς να έρχονται έρχονται αντιμέτωποι με σημαντικές αποφάσεις.

Σασμός - Όσα θα δούμε την Παρασκευή (9/6)

Η Βασιλική ανακοινώνει στον Μαθιό ότι προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου, αφήνοντάς τον συντετριμμένο. Η Καλλιόπη δυσκολεύεται να αποδεχτεί την Αργυρώ ως μελλοντική νύφη της, παρά τις προσπάθειες των γύρω της να την πείσουν.

Την ίδια στιγμή, ο Λευτέρης προειδοποιεί τον Ευθύμη για έναν επερχόμενο κίνδυνο κι εκείνος αντιδρά πολύ έντονα, με απειλές.

Ο Δημήτρης κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Παύλο και οι δυο φίλοι συνειδητοποιούν πως αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν.

Σασμός - Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση