Survivor: Τεράστια μάχη για το Γαλάτσι και Συμβούλιο - βόμβα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 09:53 Survivor: Τεράστια μάχη για το Γαλάτσι και Συμβούλιο - βόμβα

Στο αποψινό επεισόδιο του Survvior All Star, οι παίκτες μονομαχούν για τις ατομικές ασυλίες. Δείτε το trailer της Τετάρτης.

Το Survivor All Star επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τρίτης (27/06).

Στο επεισόδιο της Τρίτης οι παίκτες έδωσαν σκληρή μάχη για να κατακτήσουν την πολυπόθητη ασυλία, στον πρώτο αγώνα για την εβδομάδα.

Οι παίκτες ρίχτηκαν και πάλι στον αγώνα για να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία. Τελικά ο Σάκης Κατσούλης κατατρόπωσε τους αντιπάλους.

Στη συνέχεια και αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τους νέους κανόνες που θα οδηγήσουν στον τελικό του Survivor, οι παίκτες βρέθηκαν στο πρώτο Συμβούλιο υποψηφιοτήτων, με τους παίκτες να αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους στην κάλπη.

Το αποτέλεσμα της κάλπης ήταν ο Νίκος Μπάρτζης να ψηφιστεί ομόφωνα από τους συμπαίκτες του.

"Θέλουν να με διώξουν πολύ τα παιδιά" ήταν η πρώτη αντίδραση του παίκτη του Survivor All Star.

Survivor All Star: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης

Στο αποψινό επεισόδιο, ο κλοιός στενεύει, καθώς ήδη διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Survivor All Star, πριν το Γαλάτσι.

Νίκος Μπάρτζης, Μάριος Πρίαμος και Στέλλα Ανδρεάδου θα διεκδικήσουν τη θέση τους στον ημιτελικό και ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος.

Στο Συμβούλιο του νησιού θα παρακολουθήσουμε την τελευταία αποχώρηση της σεζόν!

Survivor All Star: Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση