Survivor All Star: Η Ανδρεάδου έχασε τον τελικό, αλλά αποχωρεί με τεράστιο χρηματικό ποσό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 09:55 Survivor All Star: Η Ανδρεάδου έχασε τον τελικό, αλλά αποχωρεί με τεράστιο χρηματικό ποσό

Με αυτά τα χρήματα εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star η Στέλλα Ανδρεάδου.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης το Survivor All Star, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, με την ίδια να αποχωρεί ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό.

Υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Στέλλα Ανδρεάδου, ενώ στον “τάκο” βρισκόταν ήδη ο Νίκος Μπάρτζης. Την ίδια ώρα, ο Σάκης Κατσούλης ως MVP παίκτης, έθεσε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως εκείνος που αποχωρεί, καθώς από την 24ωρη ψηφοφορία συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, ήταν η Ανδρεάδου.

Έτσι λοιπόν, στον ημιτελικό του “Survivor All Star” θα βρίσκονται οι: Σάκης Κατσούλης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχωρεί η Στέλλα Ανδρεάδου

Η Στέλλα Ανδρεάδου είναι η μεγάλη άτυχη του ριάλιτι επιβίωσης, αποχωρώντας από τον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν το μεγάλο φινάλε. Ωστόσο, φτάνοντας στην τελική πεντάδα, η ίδια φεύγει με ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για 26 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα λάβει 130.000 ευρώ.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση