Survivor All Star: Σήμερα ο ημιτελικός - Το εντυπωσιακό τρέιλερ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 11:45 Survivor All Star: Σήμερα ο ημιτελικός - Το εντυπωσιακό τρέιλερ

Ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες το Survivor All Star και οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, διεκδικούν τον τίτλο του μεγάλου νικητή. Πριν όμως από τον τελικό, οι τέσσερις φιναλίστ θα κληθούν να περάσουν από τον ημιτελικό, ο οποίος και θα είναι live.

Το τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα πριν από λίγες ώρες, είναι εντυπωσιακό και αποτυπώνει την κρίσιμη φάση στην οποία βρίσκεται το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Στην αρχή βλέπουμε φλόγες να «ντύνουν» τους τέσσερις φιναλίστ, ενώ ανακοινώνεται πως ο ημιτελικός θα είναι live. Έπειτα στην οθόνη εμφανίζονται οι παίκτες και ένας – ένας μοιράζονται κάποιες σκέψεις τους.

Πρώτος ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος ακούγεται να λέει ότι: «Έχω έρθει εδώ, για να σηκώσω την κούπα του Survivor All Star». Στην συνέχεια εμφανίζεται ο Νίκος Μπάρτζης, ο παίκτης αναφέρει: «Ήρθα με έναν σκοπό, στόχος μου είναι το έπαθλο». Ακολουθεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που στο χθεσινό επεισόδιο (9/7) κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στον ημιτελικό.

Η μοναδική γυναίκα για φέτος που θα βρεθεί στον ημιτελικό, τόνισε πως: «Είχα βάλει έναν στόχο και ο στόχος ήταν ότι θα φτάσω μέχρι το τέλος». Τέλος ο Σάκης Κατσούλης, που πρώτος είχε περάσει στον ημιτελικό. Στο τρέιλερ ο νικητής του Survivor του 2021, εξηγεί: «Κατάφερα να είμαι, αυτός που ήμουν και στο Survivor του 21’. Θέλω πραγματικά πάρα πολύ να κερδίσω τον τίτλο».

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση