Ταινία και σειρά για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού: «Κλειδώνουν» Μπέζος και Δαδακαρίδης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 10:52 Ταινία και σειρά για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού: «Κλειδώνουν» Μπέζος και Δαδακαρίδης

Η παραγωγή της ταινίας θα έχει διεθνή στόχευση και ίσως μια θέση σε μεγάλη συνδρομητική πλατφόρμα του εξωτερικού.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει και μεταξύ των πολλών ειδικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν θα είναι η δημιουργία μιας ταινίας η οποία θα μεταφερθεί στη συνέχεια με τη μορφή μίνι σειράς στο Mega.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πριν λίγο καιρό στο πλαίσιο της παρουσίασης των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, επιβεβαίωσε πως ετοιμάζεται ένα ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και πως έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις. Συγκεκριμένα είχε πει: «Τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού. Ναι έχουμε ξεκινήσει. Οι συνεργάτες μας θα ετοιμάσουν εκδηλώσεις αλλά και ντοκιμαντέρ. Έχουν γράψει ιστορία από τις εκδηλώσεις που έχουν κάνει. Να περιμένετε να δείτε μεγάλα πράγματα για τη χρυσή ιστορία αυτού του συλλόγου».

Η ιστορία ξεκινάει από το σήμερα με την προσωπική αφήγηση του κεντρικού ήρωα ο οποίος συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής. Όσο και ο Ολυμπιακός. Η ταινία θα αφηγηθεί τα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της ερυθρόλευκης ομάδας. Από τη μικρασιατική καταστροφή και την μετακίνηση των προσφύγων στον Πειραιά, την ίδρυση του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς, το βομβαρδισμό του Πειραιά το 1944, τη χρυσή δεκαετία του 1960 οπότε και καθιερώθηκε το προσωνύμιο «Θρύλος», την τραγωδία της θύρας 7 το 1981 και πολλές ακόμη σημαντικές στιγμές.

Σύμφωνα με το Reader.gr, o γνωστός για τα ολυμπιακά του αισθήματα αλλά και αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, συμφώνησε ήδη για τη συμμετοχή του στο πρωταγωνιστικό καστ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τη συμμετοχή τους στη ταινία φαίνεται να έχουν αποφασίσει ακόμα ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αλλά και ο Θάνος Τοκάκης όπως και η Λένα Παπαληγούρα.

Πηγή: Reader.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση