Survivor Spoiler - Ανατροπή: Αυτή η ομάδα παίρνει την ασυλία απόψε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 15:38 Survivor Spoiler - Ανατροπή: Αυτή η ομάδα παίρνει την ασυλία απόψε

Νέα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο για Διάσημους και Μαχητές.

Συνεχίζεται η μάχη μεταξύ «Κόκκινων» και «Μπλε» στο παιχνίδι επιβίωσης. Το βράδυ της Κυριακής είδαμε ένα ανατρεπτικό επεισόδιο με τους μαχητές να κερδίζουν τον στίβο μάχης, απέναντι στους Διάσημους.

Στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ψηφίστηκε η Ζωή Ασουμανάκη.

Σύμφωνα με τα σημερινά σπόιλερ οι Μπλε θα κάνουν τα δύο στα δύο στέλνοντας ξανά στο συμβούλιο του Κόκκινους.

Tζέιμς και Σταυρούλα ανέβασαν τα ποσοστά του Survivor

Η άφιξη των Τζέιμς Καφετζή και Σταυρούλας Χρυσαειδή, η απουσία του «MasterChef» από το πρόγραμμα της Κυριακής, έκαναν το «Survivor» να εμφανιστεί με ανεβασμένα ποσοστά τους πίνακες της Nielsen.

Έτσι, χθες, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σημείωσε 21,5% στο σύνολο και 18,9% στους τηλεθεατές 18-54. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η αποψινή αναμέτρηση, όπου το «Survivor» θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τις επιτυχημένες σειρές και το ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Χθες, την ίδια ώρα με το «Survivor», η παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA «Famagusta» κατέγραψε 22,4% στο σύνολο και 15,7% στο δυναμικό κοινό.

Η σειρά «Σκαραβαίος» του ALPHA έκανε 9,7% και 9,2% αντίστοιχα, ενώ η κωμωδία του STAR «Στα σύνορα» 6,8% στο σύνολο και 7,7% στο δυναμικό κοινό.

Στη ζώνη των 20.00, η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του ALPHA κράτησε συντροφιά στο 13,6% του συνόλου και στο 14,6% του δυναμικού κοινού.

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», στον ΑΝΤ1, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έκανε 15,4% στο σύνολο και 15,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η πρωινή ζώνη της Κυριακής. Ο Νίκος Μάνεσης με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έκανε 20,2% στο σύνολο και 17,5% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», στο MEGA, σημείωσε 10% και 13,7% αντίστοιχα ενώ το «I Love Σου Κου» του ΑΝΤ1 8% και 8,5%.

Το «Γεια σου», με τη Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, έκανε 8,8% και 5,9% αντίστοιχα ενώ οι «Δεκατιανοί» -που προηγήθηκαν στο πρόγραμμα του Φαλήρου- 13,2% και 7,1%.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση