Famagusta: Αποθέωση για τον Γρηγόρη Βαλτινό που ενσάρκωσε τον Μακάριο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 10:36 Famagusta: Αποθέωση για τον Γρηγόρη Βαλτινό που ενσάρκωσε τον Μακάριο

Η δραματική σειρά του MEGA έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο επεισόδιο.

Το πέμπτο επεισόδιο της σειράς «Famagusta» προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Οι εξελίξεις ήταν για ακόμα μια φορά καταιγιστικές και συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όσα συμβαίνουν στη ζωή των ηρώων.

Στο πέμπτο επεισόδιο έγινε μια αναδρομή στο παρελθόν και είδαμε τις αγωνιώδεις ώρες της απόπειρας πραξικοπήματος το 1974, αλλά και η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου την κρίσιμη μέρα της τραγωδίας της Κύπρου.

Συγκλονιστικός στον ρόλο που υποδύεται τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου και πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας

Μια συγκλονιστική ερμηνεία που αποθεώθηκε από το κοινό

Τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο ενσάρκωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος καθήλωσε με την ερμηνεία του και για αυτό τον λόγο αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter/X. Ο ηθοποιός απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ αρκετοί ήταν αυτή που παρατήρησαν πόσο μοιάζει ο Γρηγόρης Βαλτινός με τον Μακάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση