Οι νέες πρωταγωνίστριες του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 09:36 Οι νέες πρωταγωνίστριες του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Με πλήρως ανανεωμένο καστ έρχεται η συνέχεια του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Για τη συνέχιση της θρυλικής σειράς, που σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης αλλά σταμάτησε ξαφνικά στο 6ο επεισόδιο, έγιναν πριν από λίγο καιρό συζητήσεις με το Mega, οι οποίες όμως δεν ευοδώθηκαν. Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» θα επιστρέψει τελικά ως κινηματογραφική ταινία, ενώ ήδη διαμορφώνεται το νέο καστ. Ποιες θα πάρουν τη θέση της Ελένης Ράντου, της Ελένης Καστάνη, της Χρύσας Ρώπα και της Αβας Γαλανοπούλου;

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση του σεναριογράφου και σκηνοθέτη ΑλέξανδρουΡήγα. Στο πλευρό της Σμ. Καρύδη θα πάρει θέση και η ταλαντούχα Βασιλική Ανδρίτσου, που θα έχει έναν ακόμα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η αναζήτηση για να συμπληρωθεί το καστ συνεχίζεται, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση