Survivor - Spoiler 28/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα επικοινωνίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 15:14 Survivor - Spoiler 28/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα επικοινωνίας

Έναν πολύ δυνατό αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας θα παρακολουθήσουν σήμερα (28/3) οι τηλεθεατές του Survivor. Μπλε και Κόκκινοι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να κερδίσουν το πολύτιμο έπαθλο της εβδομάδας.

Όπως είδαμε και στα προηγούμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης γι’ αυτή την εβδομάδα, οι Κόκκινοι είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και έχουν κερδίσει τους τρεις από τους τέσσερις αγώνες ασυλίας.

H Κόκκινη ομάδα είναι το φαβορί για το αποψινό επεισόδιο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν και οι Μπλε πιθανότητες να κερδίσουν. Εξάλλου το έπαθλο επικοινωνίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους τους παίκτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να το κατακτήσουν.

Η ομάδα που κερδίζει στο αγώνισμα επικοινωνίας

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η ομάδα που θα κερδίσει στο αγώνισμα επικοινωνίας θα είναι η Κόκκινη. Έτσι η ομάδα του Αλέξη Παππά θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στους στίβους μάχης γι’ αυτή την εβδομάδα.

Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση