Το παρασκήνιο του «διαζυγίου» της Μενεγάκη με το Mega: «Της πρότειναν μειωμένες αποδοχές 40%» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 13:02 Το παρασκήνιο του «διαζυγίου» της Μενεγάκη με το Mega: «Της πρότειναν μειωμένες αποδοχές 40%» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από το MEGA. Η ίδια και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής το ανακοίνωσαν στους συνεργάτες τους.

Θέμα συζήτησης έχει γίνει η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega μετά από τρία χρόνια, με τις φήμες να αναφέρουν πως η διαφωνία ήταν στο οικονομικό κομμάτι.

Στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», συζητήθηκε αυτό το «διαζύγιο» και όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εκπομπής, στην παρουσιάστρια έγινε πρόταση για μείωση των αποδοχών της κατά 40%, αλλά και για μείωση του budget της εκπομπής της.

«Υπήρξαν πολύμηνες διαπραγματεύσεις. Η Ελένη θα έπρεπε να έχει κλείσει από τα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με το συμβόλαιό της. Υπήρχε ένα παζάρι για το συμβόλαιό της και το τι θα έκανε την επόμενη σεζόν. Το οικονομικό ήταν αυτό που την έκανε να πει το "όχι", δεν τα βρήκε με το κανάλι στο οικονομικό κομμάτι», ανέφερε στο «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Πολλοί από τους συνεργάτες της Ελένης ψυλλιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει τη Δευτέρα, που η Ελένη Μενεγάκη, ενώ υπήρχε στο πρόγραμμα σταθμού να βγει κανονικά η εκπομπή της στον “αέρα” την ημέρα της απεργίας, ανακοίνωσε ότι δεν θα βγει και έγινε αλλαγή στο πρόγραμμα», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Γνωρίζω ότι κάποια στιγμή στα τέλη του Φλεβάρη, υπήρξε ένα τελεσίγραφο προς την Ελένη Μενεγάκη, επειδή είναι η παρουσιάστρια που μιλούσε μόνο με τον πρόεδρο του σταθμού, που το συνηθίζει άλλωστε, ότι η μείωση στις αποδοχές της θα ήταν της τάξεως του 40%. Επίσης υπάρχει μια στρατηγική για του χρόνου, σε όλες τις ανανεώσεις των συμβολαίων να υπάρχει μια μείωση, όπως και σε όλα τα budget των εκπομπών. Αυτό έκανε την Ελένη να μην προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις. Η Ελένη είχε πάρει την απόφαση, αν θα συνέχιζε, να παρέμενε στη μεσημεριανή ζώνη, παρόλο που υπήρχε "παράθυρο" στις διαπραγματεύσεις εν λευκώ να αποφασίσει η ίδια αν θέλει το πρωινό, ή κάτι άλλο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση