Οι Coldplay έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα - Πότε θα γίνει η συναυλία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 14:49 Οι Coldplay έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα - Πότε θα γίνει η συναυλία

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 28 Ιουλίου

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις στάσεις της μεγάλης περιοδείας των Coldplay για το καλοκαίρι του 2024.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος σταθμός της περιοδείας θα είναι η Αθήνα, στις 8 Ιουνίου του 2024. Η συναυλία των Coldplay, που έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση των νέων σταθμών της ευρωπαϊκής περιοδείας των Coldplay για το 2024 ήρθε μετά το τέλος της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας.

Εκτός από την Ελλάδα, το συγκρότημα θα εμφανιστεί του χρόνου το καλοκαίρι στο Βουκουρέστι, τη Βουδαπέστη, τη Λυών, τη Ρώμη, το Ντίσελντορφ, το Ελσίνκι, το Μόναχο, τη Βιέννη και το Δουβλίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προπώληση των εισιτηρίων για την περιοδεία τους το 2024 θα ξεκινήσει την Παρασκευή 28 Ιουλίου. Ωστόσο, όποιος κάνει εγγραφή στο coldplay.com, θα μπορεί να έχει πρόσβαση στην προπώληση εισιτήριων από τις 25 Ιουλίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση