iPhone 15 Pro: Χρήστης το σύνδεσε με Powerbank και είδε το κινητό να φορτίζει αντίστροφα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 16:32 iPhone 15 Pro: Χρήστης το σύνδεσε με Powerbank και είδε το κινητό να φορτίζει αντίστροφα!

Κι όμως, υπάρχει θεματάκι λόγω της σύνδεσης μέσω USB-C.

H Apple άλλαξε αρκετά πράγματα στο iPhone 15, αλλά ένα από αυτά φαίνεται πως έχει προκαλέσει μια μικρή αναστάτωση. Ο λόγος για τη θύρα USB-C.

Χρήστης στο εξωτερικό ανέφερε πως σύνδεσε ένα iPhone 15 Pro σε ένα Powerbank της Anker για να το φορτίσει και είδε να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή το κινητό να παρέχει ενέργεια στην συσκευή φόρτισης!

Φαίνεται μάλιστα πως το πρόβλημα δημιουργείται από το λειτουργικό της Apple λόγω του καλωδίου USB-C σε USB-C και η Anker πρότεινε στο χρήστη να αξιοποιήσει κάποιο καλώδιο USB-Α με αντάπτορα.

Δεν είναι γνωστό αν έχει αλλάξει κάτι με το τελευταίο update του iOS και την έκδοση 17.0.3, αλλά η Apple δήλωσε πως εξετάζει το θέμα για να το λύσει άμεσα.

Η αντίστροφη φόρτιση που προσφέρει το iPhone 15 έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση του καταναλωτή που μπορεί να μην έχει πρόσβαση σε ρεύμα και να θέλει να φορτίσει τα AirPods Pro του ή το Apple Watch του.

Κι όμως, υπάρχει θεματάκι λόγω της σύνδεσης μέσω USB-C. H Apple άλλαξε αρκετά πράγματα στο iPhone 15, αλλά ένα από αυτά φαίνεται πως έχει προκαλέσει μια μικρή αναστάτωση. Ο λόγος για τη θύρα USB-C. Χρήστης στο εξωτερικό ανέφερε πως σύνδεσε ένα iPhone 15 Pro σε ένα Powerbank της Anker για να το φορτίσει και είδε να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή το κινητό να παρέχει ενέργεια στην συσκευή φόρτισης! Φαίνεται μάλιστα πως το πρόβλημα δημιουργείται από το λειτουργικό της Apple λόγω του καλωδίου USB-C σε USB-C και η Anker πρότεινε στο χρήστη να αξιοποιήσει κάποιο καλώδιο USB-Α με αντάπτορα. Δεν είναι γνωστό αν έχει αλλάξει κάτι με το τελευταίο update του iOS και την έκδοση 17.0.3, αλλά η Apple δήλωσε πως εξετάζει το θέμα για να το λύσει άμεσα. Η αντίστροφη φόρτιση που προσφέρει το iPhone 15 έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση του καταναλωτή που μπορεί να μην έχει πρόσβαση σε ρεύμα και να θέλει να φορτίσει τα AirPods Pro του ή το Apple Watch του.

Πηγές: reddit.com, gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση