Ανακοινώθηκε το Grand Theft Auto 6 - Έρχεται trailer στις αρχές Δεκεμβρίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 19:13 Ανακοινώθηκε το Grand Theft Auto 6  - Έρχεται trailer στις αρχές Δεκεμβρίου

Είναι γεγονός. Μετά από 10 χρόνια αναμονής, η Rockstar Games μόλις αποκάλυψε πότε θα δούμε επιτέλους το Grand Theft Auto 6!

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, με ένα γράμμα από τον συνιδρυτή Sam Houser, με αφορμή την επερχόμενη επέτειο 25 χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας.

Στο πλαίσιο αυτό η Rockstar Games ευχαρίστησε την κοινότητα και επιβεβαίωσε πως το trailer του GTA 6 θα δημοσιευτεί τον Δεκέμβριο. Ακολουθεί το μήνυμά της:

Ο επόμενος μήνας σηματοδοτεί την 25η επέτειο της Rockstar Games. Χάρη στην απίστευτη υποστήριξη των παικτών μας παγκοσμίως, είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε παιχνίδια για τα οποία είμαστε πραγματικά παθιασμένοι.

Χωρίς εσάς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό και σας είμαστε ευγνώμονες που μοιραστήκατε αυτό το ταξίδι μαζί μας.

Το 1998, η Rockstar Games ιδρύθηκε με την ιδέα ότι τα βιντεοπαιχνίδια θα μπορούσαν να γίνουν εξίσου απαραίτητα για τον πολιτισμό με οποιαδήποτε άλλη μορφή ψυχαγωγίας, και ελπίζουμε ότι δημιουργήσαμε παιχνίδια που αγαπάτε στην προσπάθειά μας να γίνουμε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας ενημερώνουμε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου θα δημοσιεύσουμε το πρώτο trailer για το επόμενο Grand Theft Auto. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτές τις εμπειρίες για πολλά ακόμη χρόνια με όλους εσάς.

Σας ευχαριστούμε,

πηγή: Unboxholics.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση