Κάνοντας ποδήλατο στα σύννεφα: Οδηγός BMX έκανε κόλπα στα 2.000 πόδια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 13:13 Κάνοντας ποδήλατο στα σύννεφα: Οδηγός BMX έκανε κόλπα στα 2.000 πόδια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ποδηλάτης BMX βάλθηκε να κάνει κόλπα μέσα σε ένα αερόστατο, 2.000 πόδια πάνω από το έδαφος.

Στον κόσμο των extreme sports, η ποδηλασία με BMX ήταν ανέκαθεν γνωστή για τα εντυπωσιακά ακροβατικά και τα τολμηρά κατορθώματά της. Τι συμβαίνει όμως όταν συνδυάζετε η ποδηλασία με ένα αερόστατο; Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική εμπειρία που θα σας αφήσει άφωνους.

Πρόσφατα, ένας ποδηλάτης BMX βάλθηκε να κάνει κόλπα μέσα σε ένα αερόστατο θερμού αέρα, 2.000 πόδια πάνω από το έδαφος. Η ιδέα ήταν εμπνευσμένη από την αγάπη του τόσο για την ποδηλασία BMX όσο και για το αερόστατο, και πέρασε μήνες σχεδιάζοντας το κόλπο με μια ομάδα ειδικών.

Έφτασε η ημέρα του ακροβατικού και ο Kriss Kyle και η ομάδα του ξεκίνησαν νωρίς το πρωί για να προετοιμάσουν το αερόστατο και το ποδήλατο. Φόρτωσαν προσεκτικά το ποδήλατο στο καλάθι του αερόστατου, φροντίζοντας να είναι καλά στερεωμένο.

Καθώς ανέβαιναν όλο και ψηλότερα, ο Kyle αφιέρωσε λίγα λεπτά για να εκτιμήσει τη θέα που έκοβε την ανάσα. Από το πλεονεκτικό του σημείο, μπορούσε να βλέπει χιλιόμετρα προς κάθε κατεύθυνση, με τον κόσμο να απλώνεται από κάτω του σαν ένας απέραντος καμβάς. Αλλά δεν είχε πολύ χρόνο για να θαυμάσει τη θέα, ήταν ώρα να πιάσει δουλειά.

Ο Kyle άρχισε να εκτελεί μια σειρά από απίστευτα ακροβατικά, πετώντας και στρίβοντας στον αέρα με ακρίβεια και επιδεξιότητα. Η κίνηση του μπαλονιού πρόσθεσε ένα επιπλέον στοιχείο πρόκλησης, καθώς έπρεπε να προσαρμόσει τις κινήσεις του για να αντισταθμίσει την ταλάντευση του μπαλονιού. Αλλά ανταποκρίθηκε με το παραπάνω στην πρόκληση, εκτελώντας κάθε κόλπο άψογα.

Καθώς το αερόστατο αιωρούνταν γαλήνια στον ουρανό, ο Kyle συνέχισε να εκτελεί τα κόλπα του, ξεπερνώντας τα όρια του εφικτού σε ένα ποδήλατο BMX. Ήταν μια εκπληκτική επίδειξη δεξιοτήτων και θάρρους που έκοβε την ανάσα, και όλοι όσοι παρακολουθούσαν από το έδαφος από κάτω έμειναν με δέος.

Αναλογιζόμενος την εμπειρία αυτή, είπε ότι ήταν ένα από τα πιο απίστευτα πράγματα που είχε κάνει ποτέ. «Δεν έμοιαζε με τίποτα που είχα ζήσει ποτέ πριν», είπε. «Το να εκτελώ κόλπα BMX σε ένα αερόστατο ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και νιώθω τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να το κάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση