26χρονη έχει κάνει 20 παιδιά σε έναν χρόνο και έχει βάλει στόχο τα 100!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 11:23 26χρονη έχει κάνει 20 παιδιά σε έναν χρόνο και έχει βάλει στόχο τα 100!

26χρονη έχει κάνει 20 παιδιά σε έναν χρόνο και έχει βάλει στόχο τα 100 – Ο άντρας της είναι στη φυλακή για εμπόριο ναρκωτικών

Μια 26χρονη έχει βάλει στόχο να σπάσει όλα τα ρεκόρ - Έχει ήδη 22 παιδιά και θέλει να τα εκατοστήσει - Εκατομμυριούχος ο σύζυγος από το εμπόριο.

Η Ρωσίδα Κριστίνα Οζτούρκ, 26 ετών, που ζει στη Γεωργία, καλωσόρισε 21 από τα παιδιά της μέσω παρένθετης μητέρας, με τα 20 να έχουν γεννηθεί σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο.

Ισχυρίστηκε ότι θέλει έως και 105 βιολογικά παιδιά με τον εκατομμυριούχο σύζυγό της Γκαλίπ, 58 ετών – ο οποίος καταδικάστηκε νωρίτερα αυτό το έτος σε οκτώ χρόνια φυλάκιση αφού κρίθηκε ένοχος για παράνομη αγορά και κατοχή ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών.

Σε ένα βίντεο στο Instagram όπου έχει περισσότερους από 231.000 ακόλουθους – απαθανατίζει τα παιδιά της να αναγράφουν τα ονόματά τους και τις ημερομηνίες γέννησής τους. Σύμφωνα με αυτό όλα εκτός από δύο γεννήθηκαν το 2020, με τη μεγαλύτερη της Κριστίνα, τη Βικτώρια, που γεννήθηκε το 2014 από προηγούμενο γάμο και την τελευταία προσθήκη στην οικογένειά τους, την Ολίβια, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2021. Είναι επίσης μητέρα του Μουσταφά, της Μαριάμ, της Αϊρίν, της Άλις, του Χασάν, της Τζούντι, της Χάρπερ, της Τερέζα, του Χουσεΐν, της Άννας, της Ισαβέλλας, του Ισμαήλ, του Μεχμέτ και του Αχμέτ – που είναι όλα 3 ετών – και των Αλί, Κριστίνα, Αλένα, Σάρα, Λόκμαν. και ο Αλπαρσλάν, που είναι δύο ετών.

 

 

«Έχετε ζητήσει πολλές φορές να κάνουμε ένα βίντεο για εσάς με τα ονόματα και τις ηλικίες των παιδιών. Σας άκουσα, έκανα ένα βίντεο με τις ημερομηνίες γέννησης», έγραψε η Οζτούρκ. Πλήθος χρηστών των κοινωνικών δικτύων σχολίασαν το βίντεο. «Σας ευχαριστούμε που μοιράζεστε τα χαρούμενα, όμορφα παιδιά σας μαζί μας! Πρέπει να είναι τόσο υπέροχο για τα παιδιά να μεγαλώνουν με τόσα αδέρφια», της έγραψε ένας χρήστης.

Τον Φεβρουάριο, η Κρστίνα -η οποία κατάγεται από τη Μόσχα- κυκλοφόρησε ένα βιβλίο για τις εμπειρίες της. Σε μια ανάρτηση στο Instagram έγραψε: «Φαίνεται ότι τα πάντα για την ανατροφή των παιδιών έχουν ήδη γραφτεί, αλλά κάθε μέρα κάθε γονιός αναζητά χρήσιμες πληροφορίες για να δώσει μόνο το καλύτερο στα παιδιά του. Και δεν είμαι εξαίρεση. Ως μητέρα είκοσι δύο παιδιών, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες: μπορείτε πάντα να βρείτε κάτι νέο για τον εαυτό σας. «Μετά από δεκάδες, ή και εκατοντάδες άρθρα, βιβλία, διαδικτυακά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου βιβλίο, όπου οι πιο σημαντικές πληροφορίες για τους νέους γονείς θα συλλέγονται και θα δομούνται σπιθαμή προς σπιθαμή», έγραψε.

 

 

 

 

Πηγή: intronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση