Το παράξενο εστιατόριο όπου οι πελάτες πληρώνουν για να… τρώνε χαστούκια από τις σερβιτόρες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 14:33 Το παράξενο εστιατόριο όπου οι πελάτες πληρώνουν για να… τρώνε χαστούκια από τις σερβιτόρες

Το μαγαζί που χορταίνεις με... ξύλο

Ένα εστιατόριο πρωτοπορεί και προσφέρει στους πελάτες εκτός από φαγητό και… χαστούκια. Οι θαμώνες μπορούν να… χορτάσουν ξύλο στο εστιατόριο που ονομάζεται Shachihoko-ya στη Ναγκόγια της Ιαπωνίας, αν πληρώσουν σερβιτόρες για να τους χαστουκίσουν στο πρόσωπο, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε online.

Στην τιμή των 300 γιεν Ιαπωνίας (περίπου 2 δολάρια των ΗΠΑ), οι γυναίκες που φορούν κιμονό και έχουν «πέτρινο» πρόσωπο χτυπούν τα μάγουλα του πρόθυμου πελάτη με την παλάμη τους ξανά και ξανά – και μερικές φορές δίνουν δυνατά χαστούκια. Μάλιστα, κάποιες φορές οι σερβιτόρες χτυπούν τους πελάτες τόσο δυνατά που μετακινούνται από τις θέσεις τους.

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες – ντόπιοι και τουρίστες – απολαμβάνουν τα χαστούκια τόσο πολύ που δίνουν τιπς στις σερβιτόρες για τη… διαφορετική εξυπηρέτηση.

Το Shachihoko-ya άνοιξε για πρώτη φορά το 2012, αλλά κινδύνευσε να κλείσει… Έτσι, το προσωπικό ξεκίνησε αυτή τη διαφορετική τακτική και η επιχείρηση άρχισε να ευδοκιμεί. Μάλιστα έγινε τόσο δημοφιλής που χρειάστηκε να προσληφθούν περισσότερες γυναίκες σερβιτόρες για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση.

Υπάρχει μόνο μία προϋπόθεση: οι σερβιτόρες πρέπει να είναι γυναίκες… Ωστόσο, εάν ένας πελάτης ζητήσει μια συγκεκριμένη σερβιτόρα να τον χαστουκίσει, θα πρέπει να πληρώσει μια επιπλέον χρέωση (3,50 δολάρια).

 

Πηγή: Newsbeast.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση