Υποψηφιότητα Μαρκόπουλου: Καλοκαίρια και χειμώνες περιμένω να φανεί...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 07:57 Υποψηφιότητα Μαρκόπουλου: Καλοκαίρια και χειμώνες περιμένω να φανεί...

Ο χειμώνας πέρασε, η άνοιξη έφυγε, το καλοκαίρι έφτασε πια στο μέσο του και το εκλογικό σώμα της Στερεάς Ελλάδας ακόμα περιμένει τον αυτόκλητο σωτήρα της, Κώστα Μαρκόπουλο, να ανακοινώσει στο πόπολο «τις δυνάμεις και ισχυρές προσωπικότητες» που θα στελεχώσουν το αυτοδιοικητικό του ψηφοδέλτιο.

Με διαρροές, από τον Ιανουάριο ακόμα, ο κ. Μαρκόπουλος διαβεβαίωνε πως «έχει έτοιμο τον κορμό των ψηφοδελτίων σε κάθε νομό με πρόσωπα κοινής αποδοχής», ο Ιούλιος τελειώνει και ακόμα ψάχνουμε τα «τρανταχτά ονόματα». Φευ…

Το ψηφοδέλτιο με τις ισχυρές προσωπικότητες μάλλον αποτελούσε μαγική εικόνα. Και με τις εθνικές εκλογές ante portas, μοιραία, όποιο όνομα κι αν ανακοινώσει θα καεί αρχικά στη θερινή ραστώνη και στη συνέχεια στον παρατεταμένο προεκλογικό πυρετό. 

Θυμίζουμε πως ο, κατά δήλωσή του, υποψήφιος περιφερειάρχης, ήταν επί τετραετίες βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και των ΑΝΕΛ, ενώ πρόσφατα κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου στην υπόθεση του Νίκου Κοντοστάθη του «ψευτογιατρού», που εμφανιζόταν ως «Dr Kontos».

Σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Κώστας Μαρκόπουλος είναι βαρύτατες, αφού φέρεται να χειρουργούσε μαζί με τον «ψευτογιατρό» σε ιδιωτική κλινική, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα στην απολογία του λέγοντας ότι δεν γνωρίζει καν τον ψευτογιατρό «Dr Kontos»

Κατανοείτε λοιπόν ότι οι στίχοι του Δημήτρη Μητροπάνου που αναφέρονται στο τίτλο του άρθρου μας αποτυπώνουν με ακρίβεια (;) το χρόνο που ο Κώστας Μαρκόπουλος θα κάνει τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση