Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 16:50 Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη

Την αγαπημένη φράση του βεζίρη Ιζνογκούντ στην ομώνυμη σειρά κόμικς του Ρενέ Γκοσινύ, φέρνει, αβίαστα, στο μυαλό παρακολουθώντας τις καθημερινές πια αναρτήσεις συμπολίτη μας, που έχει φορέσει εδώ και μήνες, το κοστούμι του Δημάρχου.

Η καθημερινή του ενασχόληση φαίνεται να αρχίζει και να τελειώνει με την προσπάθεια απαξίωσης του έργου της δημοτικής αρχής Λαμιέων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η βιασύνη του να κρίνει ως «ακατανόητους πανηγυρισμούς και λεκτικά πυροτεχνήματα» την ανακοίνωση της έγκρισης χρηματοδότησης με 21.000.000 Ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για τη διπλή παρέμβαση σε Θερμοπύλες και την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 21 εκατομμύρια, που πήρε ο Δήμος Λαμιέων, αποτελούν το μεγαλύτερο ποσό χρηματοδότησης πανελλαδικά. Ποσό το οποίο έρχεται να προστεθεί στα περίπου 15.000.000 ευρώ που εντάχθηκαν στην ΣΑΕΠ 066, μετά την εισήγηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού που έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα του Δήμου Λαμιέων.

Πραγματικά, απορούμε πόσες κυβιστήσεις θα χρειαστεί να εκτελέσει όταν σε λίγους μήνες μπούνε τα μηχανήματα έργου στον χώρο της Π.Ε.Λ., που όλες οι δημοτικές παρατάξεις χαρακτήριζαν προεκλογικά ως μοχλό ανάπτυξης, παρέμενε όμως εδώ και 6 χρόνια κλειστή λόγω … εγκατάλειψης.

Και, δυστυχώς γι’ αυτόν, είναι η δημοτική αρχή Καραΐσκου αυτή που θα ξαναζωντανέψει αυτόν τον εμβληματικό χώρο που διεκδικεί εδώ και δεκαετίες η τοπική κοινωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση