Μια κυρία της αυτοδιοίκησης διεκδικεί την είσοδό της στη Βουλή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 09:59 Μια κυρία της αυτοδιοίκησης διεκδικεί την είσοδό της στη Βουλή

Μια υποψηφιότητα με στόχο το άνοιγμα στο κέντρο...

Πλώρη για τα «σαλόνια» της κεντρικής πολιτικής σκηνής φαίνεται πως βάζει μια κυρία της αυτοδιοίκησης που πήρε την μεγάλη απόφαση. Μιλάμε για τη Φανή Παπαθωμά που, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρεται να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στη Βοιωτία.

Η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, είναι γέννημα θρέμμα της αυτοδιοίκησης, μιας διετέλεσε νομαρχιακή σύμβουλος  2002 έως το 2010, ενώ από το 2011 εκλέγεται αδιαλείπτως περιφερειακή σύμβουλος πρώτα με τον Κλέαρχο Περγαντά, στη συνέχεια με τον Κώστα Μπακογιάννη και στις εκλογές του 2019 με το Φάνη Σπανό.

Πρόκειται για μια ακόμα κίνηση που δείχνει πως ο Κυριάκος  Μητσοτάκης παραμένει σταθερός στην πολιτική του στόχευση για ανοίγματα σε στελέχη της σοσιαλδημοκρατίας, καθώς εκεί θεωρεί πως θα κριθούν οι επόμενες εκλογές.

Έφτασε λοιπόν η μεγάλη ώρα για τη Φανή;

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση