Για μια καθαρότερη πόλη...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 10:40 Για μια καθαρότερη πόλη...

Θυμάστε τι γινόταν κάθε καλοκαίρι με τις αφίσες για τα πανηγύρια;

Ένα πρόβλημα που απασχολούσε επί χρόνια την πόλη μας ήταν η αφισορύπανση που μετέτρεπε τους τοίχους, τις κολώνες, ακόμα και βιτρίνες άδειων καταστημάτων σε χώρους «προβολής» πολιτιστικών πολιτικών ή άλλων εκδηλώσεων.

Ειδικά το καλοκαίρι που είναι η εποχη των πανηγυριών, η κατάσταση αυτή ταλαιπωρεί πολλές ελληνικές πόλεις. Στη Λαμία δείχνει να βελτιώνεται μετά την τοποθέτηση από το Δήμο, σε πολλά σημεία, ειδικών ταμπλό όπου οι σύλλογοι και οι φορείς κολλούν πια τις αφίσες τους.

Ο φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας ότι κάτι έχει αλλάξει και η πόλη, επιτέλους, μπορεί να γίνει πιο καθαρή και όμορφη πόλη χωρίς τόσες αφίσες και την αισθητική ρύπανση που προκαλούν. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση