Ρύθμιση για τα χρέη προς τους δήμους προτείνει η ΠΕΔ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 12:59 Ρύθμιση για τα χρέη προς τους δήμους προτείνει η ΠΕΔ Στερεάς

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την υποβολή πρότασης νομοθετικής ρύθμισης για τις οφειλές προς τους Δήμους, αποφάσισαν να λάβουν οι αυτοδιοικητικοί της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας που συνεδρίασαν την περασμένη Δευτέρα στα Άγραφα.

Μια πρόταση που κατέθεσε ο Δήμαρχος Δελφών, Παναγιώτης Ταγκαλής και προβλέπει «απαλλαγή των οφειλετών από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής του τέλους».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ υιοθέτησε ομόφωνα την πρόταση του Δημάρχου Δελφών και αποφασίστηκε η υποβολή της σχετικής πρότασης στα συναρμόδια Υπουργεία, Οικονομικών και Εσωτερικών.

Αναμένουμε την ίδια ομόφωνη απόφαση να λάβουν τόσο οι Υπουργοί που εμπλέκονται, όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης όταν η ρύθμιση οφειλών έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.

Μακάρι!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση