Αλίαρτος: Ο "εχθρός" είναι εντός των τειχών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 16:08 Αλίαρτος: Ο "εχθρός" είναι εντός των τειχών

Στους αυτοδιοικητικούς, ιδιαίτερα της Στερεάς Ελλάδας, είναι γνωστός ο αγώνας που έδωσε εδώ και δώδεκα χρόνια ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων, Γιώργος Ντασιώτης, ώστε οι "Κήποι της Αλιάρτου" να περάσουν επιτέλους από την Περιφέρεια στο Δήμο.

Μόλις δώδεκα ημέρες πέρασαν από την ημέρα που γιορτάστηκε επίσημα το γεγονός με την παρουσία πλήθους δημοτών και οι κήποι χθες βράδυ κινδύνεψαν από εμπρηστική ενέργεια που απείλησε την περιοχή.

(Ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων, Γιώργος Ντασιώτης)

«Ο “εχθρός” είναι εντός των τειχών» επισήμανε με ανάρτησή του στο FB ο Δήμαρχος για να συμπληρώσει πως «μπορεί να μην προκλήθηκε ζημιά, προκλήθηκε όμως τεράστια οργή για τους άγνωστους "Νέρωνες" που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και εφιστώ την προσοχή όλων μας να προστατεύσουμε τον τόπο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση