«Λοξοκοιτάζει» την Περιφέρεια Στερεάς ο Αναγνωστάκης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 15:40 «Λοξοκοιτάζει» την Περιφέρεια Στερεάς ο Αναγνωστάκης

Παίζει για Ευρωβουλευτής ο Απόστολος Γκλέτσος;

Μάλλον έμπλεξε περισσότερο τα πράγματα, παρά τα ξέμπλεξε, η ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με την επίσκεψη μελών της περιφερειακής παράταξης που ηγείται να επισκέπτονται τις προηγούμενες ημέρες την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Αν και οι πληροφορίες, που έφταναν τους τελευταίους μήνες στα δημοσιογραφικά γραφεία, ήθελαν τον επικεφαλής της παράταξης "Στερεά Υπεροχής" να έχει στρέψει το βλέμμα του στις εθνικές εκλογές, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης μάλλον θολώνει τα νερά. 

Προβάλλοντας στα social φωτογραφία με τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του, σπεύδει να σημειώσει πως προχωρούν «με βήμα πάντα... αριστερό! Συνοδοιπόροι, σύντροφοι, συνάδελφοι, φίλοι! Τρία χρόνια με πολλές κοινές πρωτοβουλίες, με κοινές παρεμβάσεις, με κοινές προτάσεις, με κοινή προσπάθεια και συλλογική δουλειά! Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία». Και για να μην μείνουν αμφιβολίες, ξεκαθαρίζει πως «μας ενώνει ο κοινός πολιτικός στόχος, η κοινή πολιτική επιδίωξη: Η ιδιαίτερη πατρίδα μας η Στερεά, να αποκτήσει τη θέση και τη δυναμική που της αξίζει και να γίνει η Στερεά της Υπεροχής!». 

 Αν τελικά ο Δημήτρης Αναγνωστάκης επιμείνει να διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Στερεάς, τι θα κάνει ο Απόστολος Γκλέτσος, μέλος και αυτός του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., που έχει κατ' επανάληψη δηλώσει δημόσια την υποψηφιότητά του; 

Έχει άραγε βάση το σενάριο που συζητείται εσχάτως σε υψηλά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ και θέλει τον Απόστολο Γκλέτσο να κατευθύνεται για το Ευρωψηφοδέλτιο και το Δημήτρη Αναγνωστάκη να διεκδικεί την Περιφέρεια; Και ποια θα είναι η στάση της Κατερίνας Μπατζελή και της παράταξής της απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση