And the Oscar goes to… Χιλιαδού !!!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 12:08 And the Oscar goes to… Χιλιαδού !!!

Ψηφίζουμε τη Χιλιαδού για «Καλύτερη Ευρωπαϊκή τοποθεσία του 2022»!!

Μετά τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας φέτος θα δώσει παλμό και στην 95η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ αφού η ταινία “Triangle of Sadness” του Ρούμπεν Έστλουντ, μια ελληνική συμπαραγωγή με γυρίσματα στην φημισμένη παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας, διεκδικεί 3 ΌσκαρΚαλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Πρωτότυπου Σεναρίου

Την είδηση έκανε γνωστή ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, μέσω των social, επισημαίνοντας πως "η δουλειά που κάνουμε μέσω του Film Office Στερεάς Ελλάδας, αποδίδει καρπούς και τα κέρδη για τον τόπο μας είναι πολλαπλά!".

Στην ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης γνωστοποίησε ακόμα ότι "στο διαγωνισμό για το Βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Τοποθεσίας 2022 του Ευρωπαϊκού Δικτύου των Film Commissions, η Χιλιαδού μπήκε στην καλύτερη 5άδα και πάει ολοταχώς για την 1η θέση!"

Ο Φάνης Σπανός μας προτρέπει μάλιστα να ψηφίσουμε μέχρι 31 Ιανουαρίου εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση