Επικοινωνία Φάνη Σπανού με τις Πρεσβείες Τουρκίας και Συρίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 08:06 Επικοινωνία Φάνη Σπανού με τις Πρεσβείες Τουρκίας και Συρίας

Έμπρακτη πρωτοβουλία συμπαράστασης στην Στερεά Ελλάδα για τη συγκέντρωση και την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Μπορεί ο αγώνας του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού να έχει επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση της Barbara, του έντονου καιρικού φαινομένου το οποίο ταλαιπώρησε ιδιαίτερα την Εύβοια και τη Βοιωτία που  δέχονται για τρίτη μέρα πολύ μεγάλο όγκο χιονιού, η σκέψη του, όμως, είναι και κοντά στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Ο Περιφερειάρχης, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα social, "επικοινώνησε ήδη με τον Πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα, αλλά και με την πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας και εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση των Στερεοελλαδιτών στο εθνικό πένθος των γειτονικών μας λαών".

Ο Φάνης Σπανός, στην ανάρτηση του αναφέρεται ακόμα σε μια έμπρακτη πρωτοβουλία συμπαράστασης για τη συγκέντρωση και την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που λαμβάνουν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συντονισμό με τα πέντε εμπορικά Επιμελητήρια και άλλους φορείς του τόπου "με την ελπίδα να απαλύνουμε στο μέτρο του δυνατού τον ανθρώπινο πόνο", όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρει, τέλος, πως είναι "βέβαιος ότι θα σταθούμε για μία ακόμη φορά αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας", εύχεται τα στελέχη της ΕΜΑΚ και οι τοπικές δυνάμεις διάσωσης να συμβάλλουν στον περιορισμό των απωλειών,  προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση