Αλέξης Τσίπρας: Κλειστά τα χαρτιά του για την Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 10:03 Αλέξης Τσίπρας: Κλειστά τα χαρτιά του για την Περιφέρεια Στερεάς

Δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του ο Αλέξης Τσίπρας για την υποψηφιότητα που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου, παραπέμποντας τη σχετική ανακοίνωση σε χρόνο μεταγενέστερο των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Αφήνοντας, παράλληλα, τους δύο διεκδικητές του χρίσματος, τον Απόστολο Γκλέτσο και το Δημήτρη Αναγνωστάκη να περιμένουν... στο ακουστικό τους για μια κλήση από την Κουμουνδούρου. Μιλώντας στο STAR FORUM ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση του Γιώργου Σιμόπουλου, όπως έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ώρες νωρίτερα, δηλώνοντας ξεκάθαρα τη στήριξή του στο Φάνη Σπανό.

«Τι χρώμα έχει ο Περιφερειάρχης εδώ; Είναι από ένα κόμμα ή από άλλο χρώμα; Είναι όλα μπλε;» αναρωτήθηκε χαριτολογώντας ο Αλέξης Τσίπρας, συμπληρώνοντας πως «έχουμε μπροστά μας μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον του τόπου. Είναι η μάχη των εθνικών εκλογών....Μπορεί να σηματοδοτήσει μια μεγάλη αλλαγή. Αλλαγή και στο πολιτικό σκηνικό, αλλαγή και στους συσχετισμούς, που θα καθορίσει και τη διαδικασία για να πάμε και στην επόμενη κρίσιμη πολιτική μάχη, την αυτοδιοικητική...».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. επισήμανε πάντως ότι «μπορούμε να έχουμε περιφέρειες, αλλά και δήμους, οι οποίοι θα είναι πολύχρωμοι μεν αλλά θα είναι σε προοδευτική κατεύθυνση. Διότι 4 χρόνια τώρα και στην τοπική αυτοδιοίκηση μείναμε πάρα πολύ πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση