Ο Νίκος Πάπουτσας στο Drift Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 10:54 Ο Νίκος Πάπουτσας στο Drift Λαμίας

Ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με το ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ, Νίκος Πάπουτσας, είχε τη χαρά να επισκεφθεί την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και να παρακολουθήσει τον 2ο Αγώνα Ελληνικού Πρωταθλήματος Drift Hellenic Championship.

Συναντήθηκε με πλήθος κόσμου και μίλησε με τον Πρόεδρο της ΑΛΑΛ, Νίκο Μανώλη.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (ΑΛΑΛ) ιδρύθηκε το 1970.

Εδώ και 50 χρόνια προσφέρει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό αναδεικνύοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο της πόλης μας και του Νομού Φθιώτιδας στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου.

Όπως ανέφερε και στη δημοσίευσή του: Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; rally acropolis • rally fthiotidas • αναβάσεις Μπράλου • και πόσους άλλους αγώνες που φέρνουν χιλιάδες κόσμο στο Νομό μας.

Το ελάχιστο που τους αξίζει είναι τα θερμά μου συγχαρητήρια. !!! Καλούς αγώνες, είμαι πάντα δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια !

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση