Η ανάρτηση του Κώστα Κερπινιώτη για τα Κοιμητήρια και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 18:47 Η ανάρτηση του Κώστα Κερπινιώτη για τα Κοιμητήρια και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Με μια ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί στο ΦΒ, ο πρώην Αντιδήμαρχος Λαμιέων για τα Κοιμητήρια, Κώστας Κερπινιώτης, θυμίζει στους δημότες ότι έχει αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη θέση ώστε να απευθύνονται στον άνθρωπο που τον αντικατέστησε προκειμένου να γίνονται παρεμβάσεις στα Κοιμητήρια.

Ο κ. Κερπινιώτης ευχαριστεί για μία ακόμη φορά τους δημότες για την αγάπη που του δείχνουν, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτέλεσε στη θητεία του και ζητεί από αυτούς ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου να ψηφίσουν για τον τόπο τους, ανθρώπους που λειτουργούν με ανιδιοτέλεια.

Την ανάρτηση συνοδεύουν και τρεις φωτογραφίες με τον ίδιο «εν δράσει» σε έδαφος και… αέρα!

«Πάνε τέσσερις μήνες από τότε που αποχώρησα από τη θέση του Αντιδημάρχου για αυτό και από 31/12/22 δεν έχω την ευθύνη για τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα των Κοιμητηρίων.

Ενημερώνω, γιατί ακόμη και σήμερα είναι πολλά τα τηλεφωνήματα που δέχομαι για παρεμβάσεις σε νεκροταφεία Κοινοτήτων, τους οποίους παραπέμπω στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Συγχρόνως βέβαια θέλω όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους ευχαριστήσω για τα πολύ θερμά τους λόγια, δείγμα αναγνώρισης της υπερπροσπάθειας που έγινε για τη συμμόρφωση των ιερών αυτών χώρων σε κάθε γωνιά του Δήμου Λαμιέων, οι οποίοι ήταν παρατημένοι επί δεκαετίες.

Η ανταμοιβή μου ήταν ακριβώς αυτή η αναγνώριση. Ανταμοιβή που θα πρέπει να διεκδικεί κάθε αιρετός της Αυτοδιοίκησης.

Επειδή λοιπόν είναι και χρονιά αυτοδιοικητικών εκλογών, επιτρέψτε μου να ευχηθώ οι πολίτες να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου τους και να προκρίνουν ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι λειτουργούν ανιδιοτελώς και χωρίς να είναι αυτοσκοπός τους τα αξιώματα ή οι παχυλοί μισθοί..

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση