Παραιτήθηκε από Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΦ ο Στέλιος Κανέλλος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 13:02 Παραιτήθηκε από Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΦ ο Στέλιος Κανέλλος

Το όνομα του δικηγόρου Στέλιου Κανέλλου ακούστηκε πλέον κι επίσημα από το κόμμα της Νέας δημοκρατίας για την 6η θέση του ψηφοδελτίου στη Φθιώτιδα ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο Στέλιος Κανέλλος ήταν Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Φθιώτιδας και λόγω ασυμβίβαστου παραιτήθηκε ξεκινώντας τον προεκλογικό του αγώνα.

Η ΕΠΣΦ με το παρακάτω μήνυμα τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά του:

«Το ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ευχαριστεί τον δικηγόρο Στυλιανό(Στέλιο) Κανέλλο για τις υπηρεσίες που πρόσφερε ως Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΦ και του εύχεται κάθε επιτυχία ως Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στις Εθνικές Εκλογές την 21η Μαϊου 2023

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση