Σε Λειανοκλάδι, Αμούρι και Στίρφακα ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 08:04 Σε Λειανοκλάδι, Αμούρι και Στίρφακα ο Γιάννης Οικονόμου

Οι επισκέψεις του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Οικονόμου συνεχίστηκαν και ανήμερα της Πρωτομαγιάς σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων.

«Πρωτομαγιά σήμερα και συνάντησα φίλους στο Λειανοκλάδι και το Αμούρι, δίπλα στις όχθες του Σπερχειού και τη Στίρφακα, σε πανέμορφα τοπία της περιοχής μας, της #Φθιώτιδας.

Η Πρωτομαγιά είναι η ημέρα των εργαζομένων και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αυτήν την πρώτη τετραετία, αγωνίστηκε για τα συμφέροντά τους, με την αύξηση κατά 20% του κατώτατου μισθού, την εισαγωγή της ψηφιακής κάρτας, την αύξηση των αδειών μητρότητας και για πρώτη φορά πατρότητας, και πολλών άλλων πρωτοβουλιών.

Είναι η πρώτη ημέρα του Μαΐου, του μήνα που θα σημάνει τη νέα μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, για να είναι ο τόπος μας, η #Φθιώτιδα, #πάντα_μπροστά_τώρα_πιο_δυνατά», αναφέρει ο Γιάννης Οικονόμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση