Ο Νίκος Πάπουτσας στο νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 22:23 Ο Νίκος Πάπουτσας στο νοσοκομείο Λαμίας

Η σημερινή μου επίσκεψη στο νοσοκομείο Λαμίας ήταν σίγουρα μια διαφορετική επίσκεψη.

Συναντήθηκα με τους κυρίους Διοικητή και Υποδιοικητή  του Γενικού Νοσοκομείου  Λαμίας,  καθώς και με τον  Προϊστάμενο της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, από τους οποίους  ενημερώθηκα με κάθε λεπτομέρεια  για τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει το  νοσηλευτικό μας ίδρυμα . Προβλήματα που εντοπίζονται κυρίως στην υποστελέχωσή του από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό .

Είχα όμως και την ευκαιρία να μιλήσω και  με τους υπαλλήλους των Διοικητικών Υπηρεσιών και να επισκεφτώ ξεχωριστά τα τμήματα, πληροφορικής, οικονομικού, τεχνικών και  προμηθειών  που αποτελούν τη διοικητική ραχοκοκαλιά του Νοσοκομείου μας. Πάγια αιτήματα  των διοικητικών υπαλλήλων  αποτελούν, η ουσιαστική αύξηση και επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, η ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα και η στελέχωσή των τμημάτων με  υπαλλήλους.

 Στο υπόγειο του παλιού Σανατορίου βρέθηκα  στις αποθήκες του ΓΝ Λαμίας και μίλησα με εργολαβικούς εργαζομένους  καθαριότητας και φύλαξης.

Είναι γεγονός ότι το Γενικό  Νοσοκομείο Λαμίας  είναι μια μικρή «πολιτεία»  με πλήθος  ιατρών , νοσηλευτών και διοικητικών υπαλλήλων που  παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν προσπαθούν για το καλύτερο.

Το Νοσοκομείο μας Θα μπορούσε και πρέπει να γίνει ένας πόλος ασφάλειας και ανάπτυξης, για τους κατοίκους του Νομού μας και της Περιφέρειας.

Δημόσιο Νοσοκομείο σημαίνει προστασία της υγείας των οικονομικά ασθενέστερων και της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση