Το "Ευχαριστώ" του Γιάννη Οικονόμου στους πολίτες της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 16:01 Το "Ευχαριστώ" του Γιάννη Οικονόμου στους πολίτες της Φθιώτιδας

Διαβάστε την ανάρτηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Υποψήφιου Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου για τη συμμετοχή του κόσμου στην κεντρική του εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

«Η μεγαλειώδης προσέλευση στη χθεσινή μας κεντρική εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, ήταν το λιγότερο συγκινητική.

Γεμίσατε ασφυκτικά και πάλι, μέσα σε λίγους μήνες, την κεντρική αίθουσα, τους περιφερειακούς χώρους και τον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, στέλνοντας πεντακάθαρο και ηχηρό μήνυμα για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας αυτήν την Κυριακή 21 Μαΐου.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τη δύναμη που μου δίνετε.

Βγήκα από την κοινωνία και στην κοινωνία  επιστρέφω, στους ανθρώπους του τόπου μου, με εντιμότητα και ειλικρίνεια, δίνοντάς τους το λόγο τιμής ότι θα είμαι και  πάλι μπροστά τώρα πιο δυνατά για τη Φθιώτιδα και την Ελλάδα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση