Χρ. Σταϊκούρας: «Οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι πάλι άδειες, ξεκινάμε από το μηδέν»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 11:09 Χρ. Σταϊκούρας: «Οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι πάλι άδειες, ξεκινάμε από το μηδέν»

Περιοδεία Χρήστου Σταϊκούρα με κλιμάκιο της ΝΔ στη Φωκίδα.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Χρήστο Σταϊκούρα, τον Γιάννη Τσακίρη, τους υποψήφιους Βουλευτές Φωκίδας και τη ΔΕΕΠ Φωκίδας, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, τις περιοχές: Δεσφίνα, Ιτέα, Ερατεινή, Λιδωρίκι και Άμφισσα.

Στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος της περιοδείας, ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Σταϊκούρας τόνισε:

«Στην περιοδεία μας με τον Γ. Τσακίρη στη Φωκίδα, με ενδιάμεσες στάσεις στη Δεσφίνα, την Ιτέα, την Ερατεινή, το Λιδωρίκι και την Άμφισσα, συναντήσαμε και συνομιλήσαμε με ανθρώπους από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι πολίτες επιβράβευσαν μια κυβερνητική θητεία τεσσάρων ετών.

Και έδωσαν στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη την εμπιστοσύνη τους με ισχυρή πρωτιά.

Και αυτό γιατί οι δεσμεύσεις μας δεν έμειναν στα χαρτιά, ούτε σκορπίστηκαν στον αέρα, αλλά αντίθετα, μετατράπηκαν σε συγκεκριμένα έργα και αποτελέσματα.

Η Ελλάδα πλέον έχει γυρίσει σελίδα.

Το υψηλό ποσοστό που έδωσαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στην ΝΔ στις 21 Μαΐου δεν αποτελεί για εμάς αφορμή εφησυχασμού, επανάπαυσης και αλαζονείας, αλλά αναδεικνύει τη μεγάλη ευθύνη.

Οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι πάλι άδειες, ξεκινάμε από το μηδέν.

Σε κάθε περιοχή επικοινωνούμε στους πολίτες αυτό το μήνυμα.

Ζητάμε εκ νέου την ψήφο όσων μας ψήφισαν αλλά καλούμε και όσους δεν μας ψήφισαν να δώσουν στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μια ασφαλή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να κινηθεί η χώρα σταθερά, τολμηρά και μπροστά με περισσότερες ευκαιρίες, καλύτερες και περισσότερες δουλειές, καλύτερα εισοδήματα και στήριξη στους πραγματικά ευάλωτους».

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση