Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε…

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 07:35 Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε…

Ο λόγος για τον Χρήστο Σταϊκούρα. Δεν αναφερόμαστε στην αύξηση – ρεκόρ των σταυρών που έλαβε στις εκλογές της 21η Μαΐου, μη αναμενόμενο για έχοντα την ηλεκτρική καρέκλα του Υπουργού Οικονομικών για τέσσερα χρόνια, σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας, παρά το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος βουλευτής που έχει εξασφαλισμένη την εκλογή του στη Φθιώτιδα, στη νέα προεκλογική περίοδο που διανύουμε «όργωσε» ολόκληρο τον νομό, δίνοντας μάχη όχι για τον εαυτό του, αλλά για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από το Περίβλεπτο του 74%, τον Γοργοπόταμο του 64% για τη ΝΔ και τον Πλάτανο Σπερχειάδας όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε μηδέν (!) ψήφους, μέχρι το Παλαιόκαστρο, τη Μεγάλη και τη Μεσαία Κάψη και το Περιβόλι του Δήμου Μακρακώμης, στις λίγες περιοχές στον νομό, όπου η Νέα Δημοκρατία ήρθε 2ο πολιτικό κόμμα.

Από τις μεγάλες περιοχές της Λαμίας, της Αταλάντης και της Μαλεσίνας, μέχρι τα πιο μικρά και απομακρυσμένα χωριά, το Νικολίτσι, τα Πιτσιωτά και τα Καμπιά, (σε μερικά εξ αυτών, οι λιγοστοί μόνιμοι κάτοικοι είπαν 8 χρόνια έχουμε να δούμε βουλευτή στο χωριό μας).

Μετρήσαμε τις περιοχές που επισκέφθηκε τον Ιούνιο: πάνω από 150!

Αν προσθέσουμε και τις 140 περιοχές τον Μάιο, μιλάμε για σχεδόν 300 επισκέψεις σε χωριά και περιοχές της Φθιώτιδας σε δύο μήνες, εκτός από τις επισκέψεις σε εμπορικά καταστήματα, σε επιχειρήσεις, σε δημόσιες υπηρεσίες, στη Φωκίδα, τη Ροδόπη, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση