Στελέχη ΝΔ μετά το exit poll: Εξασφαλίζουμε ασφαλή αυτοδυναμία -Νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 19:22 Στελέχη ΝΔ μετά το exit poll: Εξασφαλίζουμε ασφαλή αυτοδυναμία -Νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη

Η πρώτη αντίδραση στα exit polls, που αποτυπώνουν μια ιστορική νίκη της ΝΔ, ήρθε από την Πειραιώς.

Στελέχη της ΝΔ σημείωναν λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του exit poll, που δείχνει τη ΝΔ να εξασφαλίζει άνετη αυτοδυναμία με ποσοστό από 40% έως 44%:

«Aναμένουμε τα αποτελέσματα. Φαίνεται ότι η ΝΔ εξασφαλίζει ασφαλή αυτοδυναμία. Αυτό μάς κάνει να νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι επόμενες μέρες δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών αλλά ημέρες δουλειάς. Δεν υπάρχει πίστωση χρόνου, ούτε μέρες για χάσιμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση