Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Χαντζής

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 09:05 Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Χαντζής

Ζητεί ανανέωση της εμπιστοσύνης των συνδημοτών του έχοντας ως «πολιτική παρακαταθήκη» την εμπειρία και το πλούσιο δημοτικό έργο…

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για το δήμο Μακρακώμης ανακοίνωσε ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής.

Ο κ. Χαντζής στην ανακοίνωσή του περιγράφει ενέργειες που έγιναν στην θητεία της παρούσης δημοτικής αρχής, υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και την αντιστροφή του κλίματος που πέτυχαν με πολλή δουλειά και συνεργασίες, πετυχαίνοντας πάνω από όλα να ανακτήσει ο Δήμος τη χαμένη του αξιοπρέπεια και αξιοπιστία.

Καταλήγοντας και με «πολιτική παρακαταθήκη, την εμπειρία και το πλούσιο δημοτικό έργο» που επέδειξαν, ζητεί από όλους τους πολίτες του Δήμου να ανανεώσουν τη στήριξή τους στην αυτοδιοικητική κίνηση «Δύναμη Προοπτικής», για να συνεχίσουν «την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ανάδειξη του τόπου».

Διαβάστε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Χαντζή:

Αγαπητοί συνδημότες/ισσες,

το 2019, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι πολίτες του Δήμου Μακρακώμης με ποσοστό 53% επέλεξαν από την πρώτη Κυριακή τη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για τη δρομολόγηση αλλαγών και κυρίως για την ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου μας.

Αναλάβαμε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη περίοδο, γνωρίζοντας πρωτοφανείς κρίσεις σε υγειονομικό, ενεργειακό και οικονομικό επίπεδο.

Πορευτήκαμε με σύνεση,  προγραμματισμό, αποφασιστικότητα, και  έργα. 

Ενωμένοι σαν μια γροθιά, αντιμετωπίσαμε αμέτρητες δυσκολίες και αντιξοότητες. 

Καταφέραμε να επανεκκινήσουμε τον Δήμο μας και να εκσυγχρονίσουμε τις υπηρεσίες του πάντα προς όφελος του πολίτη. 

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Δήμος μας έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, απέκτησε σύγχρονα εργαλεία και δομές, έχει αλλάξει νοοτροπία. Όμως, πάνω από όλα, έχει ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπρέπεια και αξιοπιστία.

Ως Δημοτική Αρχή στεκόμαστε υπερήφανα απέναντι στους δημότες μας, με έργα και πράξεις αποδεικνύοντας τη συνέπεια λόγων και έργων. Η δημόσια λογοδοσία αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του ήθους και του ύφους, με τα οποία ασκούμε τα καθήκοντα μας.

Τα χρόνια αυτά κάναμε πράξη αυτό που πιστεύουμε βαθιά:

Ότι η ζωή μας αλλάζει με έργα.

 Έργα στις υποδομές,

έργα στη λειτουργία του Δήμου,

έργα που θέτουν γερές βάσεις για το μέλλον των παιδιών μας,

έργα για κάθε δημότη μας, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε οικισμό.

Υλοποιήσαμε ένα στοχευμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα τεχνικών έργων που αφορούσε στις υποδομές, τη δημοτική και αγροτική οδοποιία, τη συλλογή των απορριμμάτων και τη δημιουργία ενεργειακής κοινότητας με τον Δήμο Καρπενησίου διασφαλίζοντας την αυτονομία σε ενέργεια στηρίζοντας έτσι τις οικονομικά ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Εφαρμόσαμε δράσεις για την Κοινωνική Πρόνοια και αλληλεγγύη, την Παιδεία, την προαγωγή της υγείας των δημοτών μας, την πολιτιστική και τουριστική ανάδειξη του Δήμου μας.

Το μεγαλύτερο επίτευγμά μας όμως, είναι η μεγάλη "κοινωνική συμμαχία" που θεμελιώθηκε αυτά τα χρόνια.

Η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά από τη θέση του Δημάρχου,  σταθήκαμε άοκνοι αρωγοί δίπλα σε κάθε πολίτη που μας χρειάστηκε. Η σχέση μας είναι και θα παραμείνει βαθιά ανθρώπινη, ειλικρινής και δημιουργική. Παλέψαμε καθημερινά με την μικροπολιτική αλλά και τη στρεβλή αντίληψη της εξυπηρέτησης των συμφερόντων κάποιων που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να υπονομεύσουν το έργο μας, για να είμαστε σε θέση σήμερα να κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια.

Στις 8 Οκτώβρη, θα κληθούμε να πάρουμε και πάλι μια νέα σοβαρή απόφαση για το Δήμο μας, για την προοπτική των δημοτών και του τόπου μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

Ως Δήμαρχος και επικεφαλής του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ», επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μας να  πορευόμαστε ενωμένοι, με συνέχεια και συνέπεια, σε ένα καθημερινό αγώνα για τις ανάγκες των δημοτών και τα κοινά προβλήματα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία, απαιτεί όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς.

Η θητεία μας στην Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει ότι έχουμε το όραμα, την γνώση, την ικανότητα, την εμπειρία και την συνέπεια, ότι μπορούμε να σχεδιάζουμε, να διεκδικούμε και να υλοποιούμε έργα και δράσεις για ένα αισιόδοξο μέλλον για τους δημότες και  τις δημότισσες.

Δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για πειραματισμούς και ανέφικτα σχέδια.  

Συνεχίζουμε με όραμα γιατί η εποχή μας:

  • χρειάζεται την συμμετοχή όλων,
  • χρειάζεται συνεργασίες, χρειάζεται σύνθεση ιδεών, προτάσεων και έργων.
  • Χρειάζεται διαφορετικές απόψεις.

Χρειαζόμαστε την δύναμη όσων επιλέγουν να συμμετέχουν, να υποστηρίξουν και να διαμορφώσουν το νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο του τόπου μας.

Απευθύνουμε, λοιπόν, ανοιχτή πρόσκληση στον καθένα και την κάθε μία χωριστά  για μια κοινή πορεία, για μια δυναμική συστράτευση ώστε να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας και τα παιδιά μας, προστατεύοντας  τα συλλογικά και ατομικά αγαθά που με κόπο δημιουργήσαμε.

 Έχοντας ως  «πολιτική παρακαταθήκη» την εμπειρία μας και το πλούσιο δημοτικό μας έργο, καλούμε ολόκληρη  την κοινωνία του Δήμου μας να ανανεώσει την στήριξή της στην αυτοδιοικητική μας κίνηση.

Ο αγώνας μας για ένα καλύτερο αύριο συνεχίζεται. Με όραμα και αμείωτη ένταση. Γιατί οι δημότες μας και το χρειάζονται και το αξίζουν!

Γιώργος E. Χαντζής

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης

Επικεφαλής συνδυασμού Δύναμη Προοπτικής

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση