Έδωσαν τα χέρια Παπαϊωάννου - Κερπινιώτης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 09:22 Έδωσαν τα χέρια Παπαϊωάννου - Κερπινιώτης

Στο τραπέζι του υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου βρέθηκε στο χορό της ομάδας του Σταυρού ο Κώστας Κερπινιώτης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος αποχωρήσας από την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Με την κοινή τους παρουσία στη συγκεκριμένη εκδήλωση οι δύο άνδρες ουσιαστικά επιβεβαίωσαν τη φημολογούμενη - μέχρι πρότινος - συνεργασία τους στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Πραγματικά μέχρι τώρα, ο πρώην Αντιδήμαρχος Λαμιέων, κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του ακόμη και μετά την ανεξαρτητοποίησή του.

Μάλιστα ο φακός είχε «συλλάβει» Παπαϊωάννου και Κερπινιώτη σε μια ιδιαίτερα φιλική κουβέντα και χειραψία στην πρόσφατη LamiaEXPO (από όπου και η φωτογραφία), όμως και τότε κανείς τους δεν επιβεβαίωσε πιθανή συνεργασία.

Πλέον όμως φανερά ο Κώστας Κερπινιώτης δουλεύει για τη νέα δημοτική παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία» και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του Πανουργιά Παπαϊωάννου, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (19/7).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση