Δεν θα κατέβει στις εκλογές ο Παναγιώτης Ιακωβής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 17:04 Δεν θα κατέβει στις εκλογές ο Παναγιώτης Ιακωβής

Την απόσυρση του συνδυασμού "Πρώτα η Λαμία" από την κούρσα διεκδίκησης του Δήμου Λαμιέων, ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Ιακωβής, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Σε μια λιτή ανακοίνωσή του, που ανάρτησε το βράδυ της Πέμπτης (10/8), ο Παναγιώτης Ιακωβής αναφέρει πως:

«Η ομάδα μας "Πρώτα η Λαμία" δεν θα συμμετάσχει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να πολιτευτούν κατά συνείδηση. Τις και τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσες και όσους θα συμμετάσχουν στις Εκλογές για το καλό του Τόπου και των Δημοτών».

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής οι διεκδικητές του Δήμου Λαμιέων, εκτός απροόπτου, περιορίζονται στους τέσσερις συνδυασμούς που έχουν ήδη ανακοινώσει την κάθοδό τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η "Περήφανη Πόλη" με υποψήφιο Δήμαρχο το Θύμιο Καραΐσκο,

Η "Δύναμη Ανάπτυξης" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" με υποψήφιο Δήμαρχο το Θανάση Αδάμ,

Η "Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Κυριακάκη,

Υπενθυμίζουμε ότι η υποβολή της δήλωσης κάθε συνδυασμού στην ηλεκτρονική πύλη πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 23.59 της 31ης Αυγούστου 2023, ενώ η ανακήρυξή τους από το δικαστήριο θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση