Τι γυρεύει στο Ισιαδάκι ο Μάκης; - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 07:54 Τι γυρεύει στο Ισιαδάκι ο Μάκης; - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί στο μπάσκετ να είναι απροπόνητος, όμως αξίζει να δούμε την πρότασή του για το πως θα μπορούσε να αξιοποιηθεί το Ισιαδάκι στη Λαμία.

«Το χθες δεν είναι δικό μας για να το διορθώσουμε, αλλά το αύριο είναι δικό μας για να το κερδίσουμε ή να το χάσουμε....», αναφέρει σε μια ανάρτησή του ο Μάκης Πρέντζας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ο Μάκης έκανε μια βόλτα στο Ισιαδάκι όπου μεγαλώσαμε οι περισσότεροι Λαμιώτες και πάρα πολύ απλά και κατανοητά μας περιγράφει πως θα μπορουσε να αξιοποιηθεί αυτός ο πνεύμονας πρασίνου της πόλης μας.

Δείτε το πολύ σύντομο βιντεάκι που ανέβασε:

@makispre #elections2023 #panourgias2023 #elections #δημοτικες_εκλογες_2023 #δυναμηαναπτυξης #foryou #foryourpage #fyp #lamia #λαμια ♬ original sound - MakisPrentzas

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση