Ο Θύμιος Καραΐσκος στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 18:19 Ο Θύμιος Καραΐσκος στο Νοσοκομείο Λαμίας

Το νοσοκομείο Λαμίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων και εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του.

Διαβάστε τη δήλωσή του αμέσως μετά την επίσκεψη και δείτε φωτογραφίες στην ανάρτησή του.

«Σήμερα επισκεφθήκαμε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής, τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα στις επάλξεις, δίπλα σε όσους τους έχουν ανάγκη.
Συζητήσαμε με το Διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας και γιατρό του νοσοκομείου Χρήστο Γεωργίου, τους επικεφαλής των ιατρικών τμημάτων και όλους τους επαγγελματίες υγείας τη δυνατότητα της περαιτέρω στελέχωσης του νοσηλευτικού ιδρύματος και ενίσχυσης με ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό. Διαχρονικά στηρίζουμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και τον κ. Κολοκυθά σε κάθε τους προσπάθεια για την ενίσχυση και αναβάθμιση και του νοσοκομείου μας.
Η υγειονομική κρίση που περάσαμε τα προηγούμενα χρόνια δοκίμασε τις αντοχές όλων μας. Μας έκανε πιο δυνατούς και ενίσχυσε τη συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης και υγειονομικού προσωπικού.
Οι εξελίξεις στον υγειονομικό τομέα χρειάζονται τολμηρές δράσεις και λύσεις για να προσφέρουμε στους πολίτες κάθε στιγμή, κάθε μέρα τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας
».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση