Γιάννης Πλατανιάς: «Μπορούμε να το πετύχουμε;»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 16:54 Γιάννης Πλατανιάς: «Μπορούμε να το πετύχουμε;»

Στον Άγιο Κωνσταντίνο βρέθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Δημοτών Αρχή" Γιάννης Πλατανιάς, μαζί με υποψηφίους Συμβούλους του Συνδυασμού, όπου είχε επαφή με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.


«"Από πέρασμα, να κάνουμε τον τόπο μας προορισμό". Δεν υπάρχει πολιτικός του τόπου μας που να μην έχει πει τη φράση αυτή πριν από εκλογές. Το θέμα είναι πως θα το πετύχουμε αυτό. Στην πράξη.

Για παράδειγμα, ο Άγιος Κωνσταντίνος είναι ένα γνωστό πέρασμα, ενώ θα μπορούσε να έχει καθιερωθεί ως ένας υπέροχος προορισμός. Μπορούμε να το πετύχουμε; Μπορούμε αρκεί να υπάρχει μια δημοτική αρχή που να έχει σχέδιο, να δουλεύει σκληρά και να αξιοποιεί ευκαιρίες.

Αυτήν την προοπτική αλλά και θέματα καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα, συζητήσαμε με κατοίκους και επαγγελματίες του Άγιου Κωνσταντίνου...», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Πλατανιάς.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση