Ο Ζάχος Χαλβαντζής με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου: «Κινητήριος δύναμη εσείς!»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 08:47 Ο Ζάχος Χαλβαντζής με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου: «Κινητήριος δύναμη εσείς!»

Κινητήριος δύναμη εσείς!

Έχω την τιμή και την χαρά να σας εκπροσωπώ στο δημοτικό συμβούλιο για δεύτερη συνεχή θητεία.

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου και η αγάπη μου για το τόπο μου, την Λαμία, στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, αποτελούν την κινητήριο δύναμη να είμαι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!

Με την αποκτηθείσα εμπειρία των προηγούμενων ετών, ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θέλω να συνεχίσω να είμαι χρήσιμος και να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη της πόλη μας!

 Για αυτούς τους λόγους, συμπορεύομαι στις εκλογές του Οκτωβρίου με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και την ικανή ομάδα μας.

Με Δύναμη Ανάπτυξης για μια πόλη σύγχρονη, έξυπνη, ανθρώπινη με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για όλους μας!

Χωρίς μεγάλα λόγια! Με έργα!

Ζαχαρίας (Ζάχος) Χαλβαντζής

Δικηγόρος
Δημοτικός Σύμβουλος
τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
 

Σύντομο βιογραφικό

O Ζαχαρίας (Ζάχος) Χαλβαντζής του Κωνσταντίνου, 38 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δ.Π.Θ. από όπου αποφοίτησε το 2008.

Έκτοτε, και αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, εργάζεται ως Δικηγόρος στην πόλη μας, διατηρώντας το δικό του γραφείο.

Στην επαγγελματική του πορεία έχει ταχθεί στο πλευρό αρκετών συμπολιτών μας με μαχητικότητα και αφοσίωση στο καθήκον.

Έχει τη τιμή να εκπροσωπεί αρκετούς συλλόγους και σωματεία, όπως τον Σύλλογο Γονέων Πολυτέκνων Οικογενειών Νομού Φθιώτιδας και είναι συνεργαζόμενος δικηγόρος στην ΔΕΔΔΗΕ. Ακόμα, υπήρξε Γραμματέας της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας. Το 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των συνδημοτών μας, ενώ το 2017-2019 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων.

Από το 2019 μέχρι και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος. Ασχολήθηκε ενεργά με το ποδόσφαιρο καθώς έχει αγωνιστεί με τη Μεικτή Φθιώτιδας και στις τοπικές κατηγορίες του νομού, με τον Παγκρατιακό και άλλες ομάδες. Είναι παντρεμένος με τη Χρύσα Μπαρτσώκα, Δασκάλα και είναι γονείς ενός τέκνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση