Ηλίας Κυρμανίδης: «Δεν θα είναι εκδήλωση για χειροκροτητές.. Θέλουμε να έρθετε όλοι!»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 09:08 Ηλίας Κυρμανίδης: «Δεν θα είναι εκδήλωση για χειροκροτητές.. Θέλουμε να έρθετε όλοι!»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης καινοτομεί το Σάββατο στις 7:00'  το απόγευμα στην πλατεία του Μώλου.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ο υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων δεν θα μιλήσει με προκατασκευασμένη ομιλία. Θα προσκαλέσει το ακροατήριο σε διάλογο με ανοιχτή ατζέντα. Ομολογουμένως είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά.

Νεωτερισμός; «Στοίχημα»; Στρατηγική;

Ίσως να είναι και όλα μαζί. Το σίγουρο είναι ότι ο κύριος Κυρμανίδης βάζει τον πήχη ψηλά. Είναι προφανές ότι, κατά πρώτον διεκδικεί ένα διευρυμένο ακροατήριο και στοχεύει κυρίως στους μετριοπαθείς και αναποφάσιστους προς το παρόν ψηφοφόρους. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media:

«Δεν θα σας μετρήσουμε, για να πούμε μετά ότι κερδίσαμε τις εκλογές...
Θέλουμε να έρθετε όλοι! Και κυρίως όσοι ακόμα δεν έχετε αποφασίσει. Αλλά και όσοι προς το παρόν έχετε στο νου σας άλλη επιλογή.
Να συζητήσουμε. Να ρωτήσετε ότι θέλετε!
Να μας κρίνετε, να μας συγκρίνετε και να μας αξιολογήσετε
», αναφέρει ο Ηλίας Κυρμανίδης.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων επιθυμεί να δημιουργήσει συνθήκες σύγκρισης, θεωρώντας ότι εκεί υπερτερεί.

Σε κάθε περίπτωση είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά και αναμένεται με ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση