Επίσκεψη Καραΐσκου στην λαϊκή αγορά και στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 14:11 Επίσκεψη Καραΐσκου στην λαϊκή αγορά και στο κέντρο της πόλης

Την κεντρική λαϊκή αγορά του Σαββάτου και καταστήματα στο κέντρο της πόλης επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, συνοδευόμενος από μέλη του Συνδυασμού "Λαμία Περήφανη Πόλη".

«Επίσκεψη στην κεντρική λαϊκή αγορά και στις οδούς Κολοκοτρώνη, Τζαβέλλα, Συγγρού, Καλύβα Μπακογιάννη και Καραϊσκάκη

Δεσμευτήκαμε και πραγματοποιήσαμε καινοτόμες και σημαντικές αλλαγές στην κεντρική λαϊκή αγορά την οποία επισκεφθήκαμε το πρωί του Σαββάτου. Οι παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών αγορών μας εξέφρασαν την πλήρη αποδοχή τους στην εφαρμογή των κανονιστικών διατάξεων, που για πρώτη φορά προχώρησε μια Δημοτική Αρχή και δικαιώθηκε, για εύ-ρυθμη λειτουργία με ευταξία και καθαριότητα.

Παραμείναμε στο κέντρο της Λαμίας και συνεχίσαμε τις επαφές με τους καταστηματάρχες στις οδούς Κολοκοτρώνη, Τζαβέλλα, Συγγρού, Καλύβα Μπακογιάννη και Καραϊσκάκη οι οποίοι βλέπουν ξεκάθαρα τη νέα ταυτότητα που αποκτούν τα εμπορικά σημεία της πόλης».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση