Αγγελική Παλαιόγιαννη: Μια ισχυρή υποψηφιότητα με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 10:07 Αγγελική Παλαιόγιαννη: Μια ισχυρή υποψηφιότητα με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου

Η Αγγελική Παλαιόγιαννη είναι μία μητέρα δραστήρια, ευαισθητοποιημένη με πολλές φιλανθρωπικές δράσεις και ξέρει ποιοι είναι αυτοί που έχουν ανάγκη από πραγματική στήριξη!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Στύρφακα Λαμίας, κόρη του Θωμά Παλαιόγιαννη, ο οποίος διετέλεσε γραμματέας της κοινότητας Στύρφακας και της κοινότητας Ζηλευτού για πολλά χρόνια καθώς και ανταποκριτής του ΟΓΑ.

Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Κάππο, καθηγητή φυσικής αγωγής ο οποίος ακολουθήσε το επάγγελμα του πατέρα του ως κατασκευαστής πολυκατοικιών στην πόλη της Λαμίας. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της Σταυρίνας Κάππου πτυχιούχου ψυχολογίας και της Θώμης Κάππου μαθήτριας Γ' Λυκείου.

Τελείωσε το 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Λαμίας και είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Συστημικής Ψυχοθεραπείας Εφήβων, Ενηλίκων, Ζεύγους και Οικογένειας και σήμερα διατηρεί Κέντρο Συμβουλευτικής στο κέντρο της Λαμίας.

Εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε δημόσια και ιδιωτικά ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης και σε κέντρα Δία βίου μάθησης καθώς και στο κέντρο στήριξης παιδικών χωριών SOS.



«Ως Κοινωνιολόγος μέσα από την θεωρητική εκπαίδευση και την εμπειρική μου κατάρτιση γνωρίζω τις βασικές αρχές οργάνωσης των ανθρωπίνων κοινωνιών και του βασικούς κανόνες λειτουργίας τους.

Κατανοώ τους τοπικούς κοινωνικούς θεσμούς, αναλύω τα κοινωνικά φαινόμενα και αιτιολογώ τα κοινωνικά προβλήματα και επινοώ τρόπους για τον έλεγχο τους.

Στόχος μου είναι να προσεγγίζω με νηφαλιότητα, κατανόηση και αντικειμενικότητα τις σύγχρονες καθημερινές συλλογικές ανάγκες των πολιτών προσπαθώντας να βοηθήσω στην αμεσότερη ικανοποίηση τους με επιστημονικό τρόπο και μεθοδολογία. 

Άφθαρτη πολιτικά και κύριο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς μου είναι η απέραντη αγάπη για τους συνανθρώπους μου, η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα, η εχεμύθεια και η σοβαρότητα. 

Είναι αυτονόητο ότι κάθε προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών και των υπηρεσιών του Δήμου αποτελεί κατάκτηση. 

Ο συνδυασμός μας "Δύναμη ανάπτυξης για τη Λαμία" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πανουργιά Παπαϊωάννου έχει ολοκληρωμένες προτάσεις που καλύπτουν το σύνολο του φάσματος της καθημερινότητας του πολίτη. 



Για να μην μένουμε όμως σε ευχολόγια προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στο εφικτό. Οι στόχοι που θα τεθούν από την επόμενη δημοτική αρχή θα πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και να ιεραρχηθουν σωστά. 

Σας καλώ όλες και όλους να συμμαχήσουμε για την αναμόρφωση του Δήμου μας σε έναν Δήμο σύγχρονο, αποτελεσματικό, καινοτόμο, εξωστρεφή με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, με συλλογικό μοντέλο διοίκησης, έναν Δήμο που θα έχει πάντα επίκεντρο τον άνθρωπο και την ισσόροπη και δίκαιη ανάπτυξη όλων των χωριών του. 

Σας καλώ στον Καλό αγώνα που δεν επιτρέπει χώρο στην ιδιοτέλεια και στα οργανωμένα συμφέροντα. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την στήριξή σας και σας υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξια των προσδοκιών σας!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση