Λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης. Πάμε και όπου βγει;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 16:50 Λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης. Πάμε και όπου βγει;

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν πριν οι πολίτες της Λαμίας επιλέξουν τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους που θα τους εκπροσωπήσουν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κάνοντας έναν απολογισμό των όσων συνέβησαν, κυρίως τον τελευταίο μήνα και ιδιαίτερα σε σχέση με τους δύο κύριους διεκδικητές, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε πως κυριάρχησαν η τοξικότητα, τα συνθήματα και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων παρά η αντιπαράθεση σοβαρών προτάσεων και Προγραμμάτων των συνδυασμών για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τη Λαμία και τους κατοίκους της.

Σε μια περίοδο έντονων κοινωνικών και οικονομικών συγκρούσεων που φτωχοποιούν τον πολίτη η κρίσιμη για τους πολίτες απόφαση της επιλογής της επόμενης δημοτικής αρχής τεχνηέντως μετατράπηκε σε ‘’στοίχημα’’ για τη νίκη και αγώνας υπερ πάντων για το ‘’έπαθλο’’ της δημαρχίας.

Απέναντι σε μια δημοτική αρχή, που ομολογουμένως στάθηκε πολύ καλά και κράτησε όρθια τη Λαμία τα τελευταία χρόνια αν και βρέθηκε στη δίνη μιας τεράστιας υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης , επιστρατεύτηκαν μηδενιστές των πάντων, ψεύτικα προφίλ που βρίζουν προς κάθε κατεύθυνση καθώς και τακτικές που είναι πρωτόγνωρες τουλάχιστον για τη τοπική μας κοινωνία.

Μάλιστα, το χιλιοειπωμένο σύνθημα ‘’να αλλάξουμε τη Λαμία’’ το βλέπουμε να το χρησιμοποιούν τραγελαφικά δημοτικοί σύμβουλοι που, όταν έλαβαν θέσεις ευθύνης, έκαναν ακριβώς το αντίθετο! ‘Oπως και υποψήφιοι που χρωστάνε στους δημότες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!

Και όλα αυτά χωρίς να καταθέσουν στους δημότες ένα μελετημένο και κοστολογημένο Πρόγραμμα αλλά αντίθετα μόνο μπροσούρες γεμάτες από ευχολόγια που μπορούν να τυπωθούν και να μοιραστούν σε οποιοδήποτε δήμο της χώρας, απλά αλλάζοντας το όνομα! Δηλαδή, τελικά, Πάμε και όπου βγει;

Πως θα είναι η επόμενη ημέρα άραγε στη Λαμία; Τι ακριβώς θα γίνει αν το ‘’έπαθλο’’ δεν καταλήξει εκεί που αναμένουμε και χάσουμε τελικά και το ‘’στοίχημα’’;

Αγαπητοί συμπολίτες,

Εσείς είστε οι τελικοί κριτές όλων μας, εσείς θα αποφασίσετε για την επόμενη δημοτική αρχή καθώς και για την σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτές τις τελευταίες ημέρες ρωτήστε όλους τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους συμβούλους και απαιτήστε πειστικές εξηγήσεις για κάθε θέμα που απασχολεί εσάς και την πόλη.

Θεωρώ πως κάθε πολίτης αυτού του τόπου υποχρεούται έχοντας πλήρη και διαυγή ενημέρωση να απομονώσει όσους επενδύουν στην στείρα αντιπαράθεση, στα συνθήματα, τον μηδενισμό και το χάος.

Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε, έστω και την ύστατη αυτή ώρα, να θέτουμε τους προβληματισμούς μας και τις θέσεις μας για το μέλλον του Δήμου που όλοι ονειρευόμαστε και ζητάμε την ψήφο σας για την υλοποίηση τους.

Επαναλαμβάνω λοιπόν το προγραμματικό πλαίσιο και τις συγκλίσεις που συνυπογράψαμε σε αυτή τη νέα συνεργασία με τον δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο και την ‘’Περήφανη Πόλη’’ και εύχομαι να επιλέξετε όποιον/α ανταποκρίνεται περισσότερο στις δικές σας προσδοκίες για τη Λαμία μας.


Με εκτίμηση

Παναγιώτης Στασινός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τον Θύμιο Καραΐσκο και την ‘’Περήφανη Πόλη’’

Υ.Γ. Σε αυτή την εκλογική διαδικασία με τα ‘’σεντόνια’’ ψηφοδέλτια για να εκλεγεί κάποιος δεν χρειάζεται μόνο συμπάθεια αλλά και σταυρό!
Μην τον ξεχνάτε…
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση