Γιώργος Χαντζής: «Η μέρα νίκησε το "σκοτάδι"...!»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 01:00 Γιώργος Χαντζής: «Η μέρα νίκησε το "σκοτάδι"...!»

Η δήλωση του Γιώργου Χαντζή, για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Μακρακώμης.

Ο Γιώργος Χαντζής πέτυχε μια σαρωτική νίκη στο Δήμο Μακρακώμης αφού επανεκλέγεται με ποσοστό 62% (με καταμετρημένο το 67% των εκλογικών τμημάτων μεχρι αυτή την ώρα) και στην πρώτη δηλώσή του εμφανιζεται ενωτικός τονίζοντας ότι  «Η "επόμενη μέρα" μας βρίσκει όλους μαζί. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Αγκαλιάζουμε όλους τους πολίτες, ακόμα κι εκείνους που έκαναν άλλες επιλογές. Με τη γόνιμη κριτική τους μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι.
Γιατί ένας Δήμος για να επιτύχει τους στόχους του, χρειάζεται όλες τις υγιείς δυνάμεις και όλους τους δημότες ενωμένους..

Η πρώτη δήλωση του Γιώργου Χαντζή μετά τη μεγάλη νίκη:

«Η μέρα νίκησε το "σκοτάδι"...!
Η ήρεμη "Δύναμη Προοπτικής" επικράτησε κατά κράτος απέναντι στην τοξικότητα.
Οι τακτικές του παλαιοκομματισμού αποδοκιμάστηκαν εμπράκτως από τους πολίτες. 
Το έργο μας δεν μπορούσε να σκιαστεί από ανώνυμα φυλλάδια και λάσπη στον ανεμιστήρα. Η λάσπη γύρισε σε αυτούς που την εκτόξευσαν.
Δεν μας αξίζουν εσωστρέφεια και πισωγυρίσματα. Προχωράμε μπροστά με τους πολίτες, για τους πολίτες, για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τα παιδιά μας και για έναν σύγχρονο Δήμο, στην υπηρεσία των δημοτών.
Η "επόμενη μέρα" μας βρίσκει όλους μαζί. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Αγκαλιάζουμε όλους τους πολίτες, ακόμα κι εκείνους που έκαναν άλλες επιλογές. Με τη γόνιμη κριτική τους μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι.
Γιατί ένας Δήμος για να επιτύχει τους στόχους του, χρειάζεται όλες τις υγιείς δυνάμεις και όλους τους δημότες ενωμένους. 
Αντίπαλός μας είναι πλέον μόνο τα προβλήματα και στον αγώνα για την επίλυσή τους, ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...!
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τη μεγάλη μας, τη μεγάλη σας νίκη. Είναι μια πρωτοφανής νίκη των πολιτών, στον αέναο αγώνα που κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.
Πάμε μπροστά όλοι μαζί...»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση