Χρήστος Ταξίδης: «Ένα τεράστιο Ευχαριστώ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 12:28 Χρήστος Ταξίδης: «Ένα τεράστιο Ευχαριστώ»

Η ανάρτηση του νέου Περιφερειακού Συμβούλου Φθιώτιδας Χρήστου Ταξίδη.

«Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες απλές, αλλά ουσιαστικές σκέψεις..

Καταρχήν να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, τον Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανό ο οποίος μου έδωσε την δυνατότητα να είμαι μέλος αυτής της υπέροχης ομάδας και να συγχαρώ τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά από τους συνυποψηφίους μου για τον σπουδαίο αγώνα ο οποίος έφερε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα.

Θα ήθελα επίσης να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς οι οποίοι με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε την ευκαιρία να εργαστώ για τους συμπολίτες μας και τον τόπο μας.

Τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην οικογένεια μου και την σύζυγο μου, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα και με στήριξαν μέχρι και το αίσιο τέλος αυτού του ταξιδιού.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πάρα πολύ!!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση