To "Ευχαριστώ" του Μάκη Πρέντζα για την Προεδρία στο Δ.Σ.

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 09:24 To "Ευχαριστώ" του Μάκη Πρέντζα για την Προεδρία στο Δ.Σ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, να υπενθυμίσουμε ότι και ο πατέρας του υπήρξε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, επί δημαρχίας του αείμνηστου Λάμπρου Παπαδήμα.

Μια ξεχωριστή σελίδα γράφτηκε χθες στην Αυτοδιοικητική ιστορία της πόλης, αφού μετά από πολλά χρόνια, την σκυτάλη στην Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων πήρε ο γνωστός οδοντίατρος Μάκης Πρέντζας, γιος του φαρμακοποιού Τάκη Πρέντζα, ο οποίος είχε διατελέσει επίσης Πρόεδρος με Δήμαρχο Λαμιέων τον Λάμπρο Παπαδήμα, το όνομα του οποίου φέρει και η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της οδού Αινιάνων.

«Στόχος, μέσα από μια γόνιμη παράθεση απόψεων και προτάσεων, τηρώντας πάντα τον κανονισμό, να δημιουργούνται συνθέσεις και τελικά αποφάσεις, που θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα των δημοτών....», δήλωσε ο νέος Πρόεδρος, ευχαριστώντας τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, που τον πρότεινε, αλλά και τον Θύμιο Καραΐσκο για την στήριξη της πρότασης.

Δείτε βίντεο:

(Ο πρώην και ο νυν...)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση