Η «Ψυχή της Παύλιανης» για την Ογκολογική μονάδα Παίδων Αγ. Σοφία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 12:34 Η «Ψυχή της Παύλιανης» για την Ογκολογική μονάδα Παίδων Αγ. Σοφία

Δράση για την Ογκολογική Μονάδα Ελπίδα του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ από την «Ψυχή της Παύλιανης».

Η «Ψυχή της Παύλιανης» συνεχίζοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά το φιλανθρωπικό της έργο, συγκέντρωσε παιχνίδια ατομικά και ομαδικά, καθώς και υλικά για κατασκευές και χειροτεχνίες τα οποία απέστειλε στην Ογκολογική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ Αγ. Σοφία με σκοπό να μοιράσει χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στηρίζοντας παράλληλα και το έργο των εργοθεραπευτών.

Παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, η ανταπόκριση των κατοίκων της ορεινής Παύλιανης στην πρωτοβουλία ήταν πρωτοφανής ενώ την δράση στήριξαν και αρκετοί ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων. Δυστυχώς λόγω των εξαιρετικών συνθηκών και των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού η ομάδα δεν πραγματοποίησε επίσκεψη στους χώρους νοσηλείας των παιδιών όπως θα ήθελε και όλες οι προσφορές απεστάλησαν ταχυδρομικώς.

Σε συνέχεια του έργου της η ομάδα συμμετείχε και στην δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών για το «Χαμόγελο του παιδιού», τα οποία απέστειλε στην έδρα  των φιλοξενούμενων παιδιών στην Χαλκίδα.

Τα μέλη της ομάδας η «Ψυχή της Παύλιανης» ευχαριστούν θερμά την κ. Άννα Λογαρά και την «Γενική Ταχυδρομική» Λαμίας όπου ανέλαβε αφιλοκερδώς την αποστολή των παιχνιδιών στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ Αγ. Σοφία στην Αθήνα καθώς και των σχολικών ειδών στο «Χαμόγελο του παιδιού» στην Χαλκίδα. Επιπλέον ευχαριστεί όλο το Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό της Ογκολογικής μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφία  για την συνεργασία και τον συντονισμό της δράσης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση